Caldereria i climatització Equip humà


Des dels seus orígens, ZAERA és una empresa familiar que, amb els anys, i gràcies als estàndards de qualitat que la mateixa direcció s'ha imposat, ha esdevingut una gran empresa, que dedica una part important dels esforços a mantenir la proximitat, dedicació i bon servei al client.

Mantenir aquests nivells de satisfacció i proximitat, no és fruit de la casualitat, si no gràcies a un equip professional molt competitiu, i capaç de donar una resposta ràpida i adequada a les necessitats plantejades, posant a disposició d'aquelles empreses que contracten ZAERA la màxima qualitat i un tracte proper, ja que un dels pilars bàsics de l'èxit de ZAERA és aconseguir la confiança dels nostres clients.

A dia d'avui, ZAERA compta amb una plantilla estable de 50 persones, distribuïdes en operaris de taller, caps d'equip, muntadors, administració i enginyers. Tots ells treballant per a executar els projectes encarregats, intentant sempre aportar-hi aquella petita millora que pot afavorir un ús més eficaç, o trobar solucions a problemes i necessitats declarades o previsibles.


Seguretat en altures