Caldereria i climatització Manteniment industrial


Manteniment industrial

ZAERA realitza tasques de manteniment industrial a tots els nivells, i per a indústries i empreses que per al seu funcionament utilitzen tota mena de maquinària (per a la producció, bàscules, sistemes de climatització...), sent la total adaptació a les necessitats del client un dels trets principals que defineixen l'empresa.
Per a la realització de les tasques de manteniment, ZAERA posa el personal qualificat a disposició d'aquelles empreses que ho necessitin, i seguint els requeriments del client, facilita i agilita la instal·lació, manteniment i posada en funcionament de les instal·lacions.
Tot i que no sempre és necessari, ZAERA, també disposa d'un departament d'enginyeria al que es pot recórrer sempre que calgui.


El manteniment industrial que ofereix ZAERA consta de:

 • Desmuntatge i muntatge de maquinària i línies de treball per a la producció.
 • Manteniment de maquinària (preventiu i correctiu)
 • Suport als departaments tècnics d'empreses, ja sigui en tasques de reparacions, canvis de maquinària, engrassat de tot tipus de màquines i sistemes de producció.
 • Reparacions de tolves de descàrrega, dipòsits, canonades.
 • Reparació de tancaments metàl·lics.
 • Manteniments en cobertes de naus industrials.
 • Reparació de soldadures.
 • Reparació de portes, escales, baranes, passarel·les.
 • Manteniment d'equips de climatització industrials i agrícoles (manteniments periòdics concertats i reparació en cas d'avaries)
 • Revisions puntuals de maquinària i cadenes de producció.
 • Intervencions ràpides en cas d'urgències per avaria.

Les tasques de manteniment industrial que du a terme ZAERA, s'ofereixen a:

Províncies:
Barcelona, Tarragona i Lleida.

Comarques:

Alt Camp, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Berguedà, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d'Urgell, Priorat, Ribera d'Ebre, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Tarragonès, Terra Alta, Urgell, Vall d'Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.

 

Poblacions principals;

Abrera, Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervera, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Granollers, Igualada, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Manlleu, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Reus, Ripollet, Rubí, Sant Cugat, Sant Feliu del Llobregat, Sant Just Desvern, Terrassa, Sabadell, Salou, Sant Adrià del Besòs, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Solsona, Tarragona, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú.

 


Manteniment de maquinària i equipaments industrialsReparació d'estructuresFabricació de peces metàl·liques per maquinària industrial

Manteniment d'instal·lacions i equipaments industrialsManteniment de maquinària i equipament industrialManteniment de sitges

Seguretat en altures