Caldereria i climatització Aparells a pressió


Aparells a pressió

ZAERA, és empresa acreditada per a la realització íntegra de projectes amb aparells a pressió per al funcionament de tota mena de màquines d'aire comprimit, ja siguin d'indústria o de qualsevol àmbit (funcionament de maquinària) incloent el muntatge dels components per a la producció, i també les canalitzacions d'aire fins la maquinària, aconseguint aquelles instal·lacions que millor resolguin les necessitats presents i previsibles per part del client.

L'empresa, també du a terme modificacions per a l'adaptació d'instal·lacions existents a les noves necessitats d'aire a pressió, revisions, manteniment i legalització d'instal·lacions per a adaptar-les a canvis de normatives, a més de poder (si l'empresa ho necessita) oferir un servei de reparacions d'urgència ràpid i eficient, per a reduir al mínim els inconvenients de possibles avaries.

ZAERA és titular del certificat d'inscripció d'empresa instal·ladora d'aparells a pressió, que expedeix el Departament d'Indústria i Energia de Tarragona, amb el número d'inscripció al registre Industrial d'Empresa instal·ladora d'Aparells a Pressió: 43/19.005.

ZAERA disposa d'un contracte de control de l'activitat instal·ladora d'aparells de pressió, tant amb ECA, S.A. (núm 8501) com amb ICIT, S.A. (núm 19.533), essent ambdues entitats col·laboradores de l'Administració i del Departament d'Indústria i Energia.

L'any 2005, ZAERA va comprar el fons de comerç d'INGENIERÍA JOVER, que en aquell moment va passar a ser entitat col·laboradora de la Generalitat, i com a tal no podia continuar oferint serveis al públic en general.

Entre les qualificacions de ZAERA, s'hi compten les necessàries per a la realització de tot tipus d'instal·lacions d'aire comprimit, la tramitació del certificat d'instal·lació i la posada en funcionament per a l'entitat col·laboradora de l'Administració i el Departament d'Indústria i Energia, així com la formalització del certificat d'instal·lació, incloent la col·locació de la corresponent placa, la regulació de les vàlvules de seguretat i les proves hidrostàtiques necessàries per a la realització de les revisions periòdiques, i la Memòria descriptiva de les noves instal·lacions.

Els serveis que ofereix ZAERA en el relacionat amb instal·lacions de pressió son principalment:

  • Venda, manteniment i muntatge de compressors d'aire.
  • Elaboració de projectes d'instal·lacions a pressió.
  • Muntatge de canalitzacions per a fer arribar l'aire a la maquinària.
  • Revisions i legalitzacions de calderes de vapor.
  • Subministrament, instal·lació legalització d'equips de pressió.
  • Instal·lacions amb necessitats especials (assecadors d'aire, filtres, prefiltres, dipòsits, acumuladors, assecadors).
  • Adaptació, ampliació i legalització de les instal·lacions a noves necessitats (ampliacions d'instal·lacions d'aparells a pressió).

Àmbit d'actuació:
A Catalunya, les quatre províncies; Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i les comarques i poblacions catalanes;

Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l'Estany, Pla d'Urgell, Priorat, Ribera d'Ebre, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Tarragonès, Terra Alta, Urgell, Vall d'Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.
Abrera, Badalona, Banyoles, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervera, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Girona, Granollers, Igualada, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Manlleu, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Olot, Reus, Ripollet, Rubí, Sant Cugat, Sant Feliu del Llobregat, Sant Just Desvern, Terrassa, Sabadell, Salou, Sant Adrià del Besòs, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Solsona, Tarragona, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú

 

I zones properes, com son el sud de França, València o Aragó.


Aparells a pressióInstal·lacions d'aparells a pressióCircuit a pressió per indústria

Seguretat en altures